Amstelveen, 20 oktober 2017

Geachte mede-ondernemer en OA-Amstelveen lid,

 

anishgiri small

Met veel genoegen willen wij u via deze email informeren over een bijzonder evenement dat van maandag 27 november tot en met zondag 3 december 2017 in Amstelveen zal plaatsvinden: De Schaakweek Amstelveen met als hoogtepunt alweer het 3e CNE Nederlands Kampioenschap Rapid waarin de hele Nederlandse schaaktop, zowel bij de mannen als bij de vrouwen,  acte de présence gaat geven. Wij noemen Anish Giri (nummer 13 op de wereldranglijst), Loek van Wely, Jorden van Foreest, Zhaoqin Peng en Anne Haast.
Daarmee is deze editie van het CNE NK-Rapid de sterkst bezette ooit.

 Diverse activiteiten

Ook in 2017 zal het een week worden vol van schaakactiviteiten in de gemeente Amstelveen. Activiteiten voor jong en oud en zowel voor beginners als voor topspelers.

Voor de allerjongsten zullen lessen en workshops worden georganiseerd en zal een toernooi voor alle basisscholen worden gehouden.

Meerdere toernooien op 3 december

Op zondag 3 december worden er 4 toernooien gespeeld waar zowel topspelers als clubschakers als niet clubgebonden liefhebbers aan kunnen deelnemen.

Voor de volwassen amateurs is dit de inmiddels alweer 10e editie van het BRAINWAVE Rapidtoernooi. Plaats van handeling is het Keizer Karel College. Dit zeer sterk bezette toernooi kende vorig jaar maar liefst 120 deelnemers.

Als onderdeel van het SGA Jeugd Grand Prix Circuit en onderdeel van BRAINWAVE organiseert SV Zukertort uit Amstelveen het Jeugd Grand Prix toernooi voor spelers jonger dan 16 jaar.

Ook het kwalificatietoernooi voor het NK jeugd ABC (van 29 april t/m 5 mei 2018 in Assen) vindt plaats op 3 december in het KKC.

annehaast

Op hetzelfde moment en op dezelfde locatie zal de complete Nederlandse schaaktop strijden om het CNE Nederlands Kampioenschap Rapid (15 minuten per persoon + 10 seconden per zet/per partij).
Vorig jaar werd dit toernooi bij de mannen gewonnen door regerend Nederlands kampioen Loek van Wely. Bij de vrouwen won regerend Nederlands kampioen Anne Haast.

loekvanwely

Veel exposure

Door het succes van de vorige edities van De Schaakweek Amstelveen en het CNE NK Rapid heeft dit evenement zeer veel exposure gekregen. Tijdens het CNE NK Rapid, waar de matches live konden worden gevolgd, werd de website tienduizenden keren bezocht.
Door de aanwezigheid van wereldtopspeler Anish Giri zal de exposure alleen maar toenemen.

Als ondernemer biedt dit u een prima kans om uw bedrijf op een positieve manier in de schijnwerpers te zetten én u ondersteunt daarmee een puur Amstelveens evenement.

Aarzel daarom niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen. In goed overleg zijn wij in staat om op allerlei manieren uw bedrijfsnaam aan onze activiteiten te verbinden.

Wij horen graag van u,
Met sportieve groet,

De organisatoren:

Robert Ris
Internationaal Meester (IM)
info@nkrapid.nl
06-41153594

Wim Ris
Ex-plv. rector Keizer Karel College
wimris@hotmail.com
06-21538836

De hoofdsponsor:

Peter van Nijen
Directeur CNE ICT Professionals
pvn@cne.nl
088-766 76 76

Onze Sponsors

Hoofdsponsor

CNE ICT Professionals

CNE
Gemeente
SAS
KNSB