Amstelveen, 3 augustus 2017

Geachte mede-ondernemer en OA-Amstelveen lid,

 

Met veel genoegen willen wij u via deze email informeren over een bijzonder evenement dat van maandag 27 november tot en met zondag 3 december 2017 in Amstelveen zal plaatsvinden: De Schaakweek Amstelveen met als hoogtepunt alweer het 3e CNE Nederlands Kampioenschap Rapid waarin vrijwel de hele Nederlandse schaaktop acte de présence gaat geven.BRAINWAVE339

In 2015 en 2016 werd dit evenement al met veel succes georganiseerd.

Ook in 2017 zal het een week worden vol van schaakactiviteiten in de gemeente Amstelveen. Activiteiten voor jong en oud en zowel voor beginners als voor topspelers.

Voor de allerjongsten zullen lessen en workshops worden georganiseerd en zal een toernooi voor alle basisscholen worden gehouden.

Op zondag 3 december worden er 3 toernooien gespeeld waar zowel topspelers als clubschakers als niet clubgebonden liefhebbers aan kunnen deelnemen.

Voor de volwassen amateurs is dit de inmiddels alweer 10e editie van het BRAINWAVE Rapidtoernooi. Plaats van handeling is het Keizer Karel College.

Als onderdeel van het SGA Jeugd Grand Prix Circuit en onderdeel van BRAINWAVE organiseert SV Zukertort uit Amstelveen het Jeugd Grand Prix toernooi (zie foto) voor spelers jonger dan 16 jaar.

Op hetzelfde moment en op dezelfde locatie zal de Nederlandse schaaktop strijden om het CNE Nederlands Kampioenschap Rapid (15 minuten per persoon + 10 seconden per zet/per partij). Vorig jaar annehaast
werd dit toernooi bij de mannen gewonnen door regerend Nederlands kampioen Loek van Wely. Bij de vrouwen won regerend Nederlands kampioen Anne Haast.loekvanwely

Door het succes van de vorige editie van De Schaakweek Amstelveen en het CNE NK Rapid heeft dit evenement zeer veel exposure gekregen. Tijdens het CNE NK Rapid, waar de matches live konden worden gevolgd, werd de website tienduizenden keren bezocht.

Als ondernemer biedt dit u een prima kans om uw bedrijf op een positieve manier in de schijnwerpers te zetten én u ondersteunt daarmee een puur Amstelveens evenement.

Aarzel daarom niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen. In goed overleg zijn wij in staat om op allerlei manieren uw bedrijfsnaam aan onze activiteiten te verbinden.

Wij horen graag van u,
Met sportieve groet,

De organisatoren:

Robert Ris
Internationaal Meester (IM)
info@nkrapid.nl
06-41153594

Wim Ris
Ex-plv. rector Keizer Karel College
wimris@hotmail.com
06-21538836

De hoofdsponsor:

Peter van Nijen
Directeur CNE ICT Professionals
pvn@cne.nl
088-766 76 76

Onze Sponsors

Hoofdsponsor

CNE ICT Professionals

CNE
Gemeente
SAS
KNSB